Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

До Дня Гідності та Свободи в Чоповицькій громаді висадили Алею Героїв

21 Листопада 2022 • 15:23

Кіл-сть переглядів: 215

Як повідомляє Коростенська РВА сьогодні, 21 листопада, на честь загиблих захисників України в селі Йосипівка Чоповицької теториторіальної громади Коростенського району висадили кущі калини та червоний дуб.

 

Символічно, що у закладці Алеї Героїв взяв учать Арсеній Залітайло – син Анатолія Залітайла, що героїчно загинув 17 березня 2022 року.

 

«В Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цього року він особливий, тому що Україна бореться з російським агресором за свою свободу і за гідне життя в сім’ї європейських держав. Високу ціну платить країна за державний суверенітет і територіальну цілісність. Життям за життя», — підкреслили жителі громади.

 

Також вони повідомили, що зараз на фронті знаходиться чимало бійців із Чоповицької територіальної громади. На жаль, семеро з них загинуло в боях за Київщину, Миколаївщину, Харківщину, Херсонщину. Вони віддали життя за Батьківщину і стали вічними воїнами на небесах. Наймолодшому з них було всього 24 роки, а найстаршому – 44. Вони – Герої, бо б’ються за рідну землю, за свою сім’ю, за майбутнє.

 

Шануймо воїнів! Свято бережемо пам’ять про тих, хто пожертвував своїм життям! Віримо в Перемогу!

 

Нагадаємо, що Юрій Денисовець взяв участь у заходах до Дня Гідності та Свободи та Дня Десантно-штурмових військ.

 

Версія для друку