Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Дотримання обмежень загальнонаціонального карантину вихідного дня перевіряють спеціалісти Держпродспоживслужби спільно з представниками правоохоронних органів

18 Листопада 2020 • 12:16

Кіл-сть переглядів: 274

Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області спільно з представниками правоохоронних органів  упродовж 14-15 листопада здійснено 585 позапланових перевірки щодо дотримання обмежень загальнонаціонального карантину вихідного дня та стану організації вимог протиепідемічного режиму на об’єктах нагляду , які продовжують здійснювати господарську діяльність в умовах карантину.

 

Зокрема, мобільними групами було проведено 62 перевірки у нічний час  на предмет дотримання суб’єктами господарювання заборони приймання відвідувачів у закладах громадського харчування та інших розважальних закладах тощо. В ході рейдових перевірок зазначених закладів було виявлено по одному порушенню у Малинському та Хорошівському районах, в зв’язку з чим представниками правоохоронних органів було складено протоколи про адмін. правопорушення за ст.44-³ КУпАП.

 

Загалом перевірками охоплено  119 закладів громадського харчування, 129 об’єктів продовольчої торгівлі та 195 непродовольчої торгівлі. В ході 61 обстеження спеціалістами Держпродспоживслужби було виявлено низку порушень карантинних обмежень та протиепідемічних вимог, в результаті чого було складено 23 протоколи про адмін..правопорушення, підготовлено та направлено 8 приписів з пропозиціями про усунення виявлених порушень, 27  попереджень тощо. За результатами 14 перевірок було надіслано інформаційні листи до органів місцевого самоврядування.

 

Наразі перевірки щодо виконання постанови КМУ № 1100 від 11 листопада 2020 року в Житомирській області тривають.

Версія для друку