Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Дякую всім, хто бере участь у спартакіаді та нехай переможуть найкращі, — Наталія Остапченко

13 Серпня 2021 • 14:00

Кіл-сть переглядів: 367

Сьогодні, 13 серпня, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко долучилася до урочистого відкриття XXII спортивних ігор серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

 

Також до урочистого відкриття долучилися представники профільних структурних підрозділів Житомирської облдержадміністрації, Житомирської міської ради, районних державних адміністрацій області, громадськість та ЗМІ.

 

Під час відкриття спортивного заходу, Наталія Остапченко подякувала всім учасникам, які долучилися до заходу та побажала спортсменам наснаги та налаштування на перемогу.

«Дуже радує те, що попри велику кількість основної роботи учасників, вони все одно знаходять час для заняття спортом. Це чудово, адже ми маємо будувати здорове та спортивне суспільство. Щиро вітаю всіх з початком XXII спортивних ігор серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Тож бажаю всім наснаги, цікавої спортивної боротьби та нехай переможуть найкращі», — сказала перша заступниця голови Житомирської ОДА.

Так, участь у спортивному заході взяли представники Житомирської обласної державної адміністрації, Житомирської обласної ради, районних державних адміністрацій області та Житомирської міської ради.

 

Учасники спартакіади змагаються за першість у п’яти видах спорту: волейбол, футзал, настільний теніс, швидкі шахи та шашки.

 

Довідково. Відповідно до положення про Всеукраїнську спартакіаду серед регіональних збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування даний захід проводиться з метою зміцнення здоров’я державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

 

Основними завданнями Всеукраїнської спартакіади є залучення державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту, пропаганда здорового способу життя.

 

Нагадаємо, що заступник голови обласної державної адміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько долучився до відкриття другого на Житомирщині реалізованого об’єкту спортивної інфраструктури в рамках соціального проєкту «Активні парки — локації здорової України».

 

Версія для друку