Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ігор Гундич дав доручення керівникам САД, Облавтодору, районів та ОТГ – максимальна готовність до погіршення погодних умов та своєчасне розчищення снігу

01 Грудня 2017 • 12:40

Кіл-сть переглядів: 533

Бути готовими до погіршення погодних умов та оперативно забезпечити розчищення і посипання доріг, – таке доручення дав голова ОДА Ігор Гундич керівникам Служби автомобільних доріг, Облавтодору, районів та ОТГ під час робочої наради.

Нарада відбулася сьогодні, 01 грудня, після семінару з енергоефективності.

«Чомусь завжди перше прибирання доріг взимку виходить, як «перший млинець комом». Я б не хотів, щоб так було цьогоріч – тому попереджаю вас. Звертаю вашу увагу – очікується погіршення погодних умов. Тому вся техніка, суміші для посипання доріг мають бути в режимі повної готовності. Маєте забезпечити якісне прибирання доріг від снігу своєчасно», – дав доручення голова ОДА  дорожникам, керівникам райдержадміністрацій та об’єднаних територіальних громад.

Під час робочої наради голова ОДА звернув увагу присутніх на якість та темпи реалізації об’єктів, що фінансуються за кошти ДФРР та субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних громад.

 

1

 

1

 

3

Версія для друку