Визначено переможців конкурсу «Гастроспадщина Житомирської області»
05 Грудня 2022 • 14:02
Кіл-сть переглядів: 272
Про це інформує Житомирський обласний центр народної творчості.
Так, комісія визначила переможців із багатьох претендентів Житомирської області.
1 місце посіла Бердичівська територіальна громада з рецептом Огіївських “Блятників”;
2 місце поділили між собою: Бердичівська територіальна громада з рецептом “Колотухи – Чорної і Білої” та Попільнянська громада з рецептом “Помідорів квашених у пшениці”;
3 місце посіла Баранівська територіальна громада, Суємецький старостат, із рецептом “Киселя” з цукрових буряків.
Зокрема найбільшу кількість рецептів для участі в конкурсі надіслала Баранівська територіальна громада.
Вітаємо переможців та дякуємо всім, хто долучився до конкурсу.
Нагадаємо, що триває голосування за роботи учасників молодіжного фестивалю-конкурсу “Закарбовані Майданом”. Підтримайте юні таланти Житомирщини!