Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Основним завданням є задоволення потреб жителів громад Житомирщини в адміністративних послугах, – Віктор Градівський

06 Жовтня 2021 • 08:00

Кіл-сть переглядів: 346

Сьогодні, 05 жовтня, в Житомирській облдержадміністрації відбулася робоча нарада з обговорення актуальних питань у сфері надання адміністративних послуг.

 

Участь у засіданні взяли заступник голови облдержадміністрації Віктор Градівський, директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Наталія Арендарчук, перший заступник Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Ольшанська, начальник Центру надання адміністративних послуг міста Житомир Сюзанна Галецька, в.о. начальника Управління ДІАМ у Житомирській області Олександр Кузьменко та заступник начальника ГУ ДПС у Житомирській області Володимир Шелест.

 

Учасники засідання, зокрема обговорили:

 

актуальні питання у сфері надання адміністративних послуг;

 

розширення функцій центрів та переліку їх послуг;

 

підвищення рівня якості надання електронних та адміністративних послуг;

 

переведення адміністративних послуг в електронний формат тощо.

 

Під час наради було наголошено, що основним завданням на сьогодні є  задоволення потреб жителів громад в адміністративних послугах та врегулювання проблемних питань, надання рівного доступу до послуг усіх груп населення, наближення та спрощення отримання послуги, зменшення часу очікування результату та інше.

 

Нагадаємо, що заступник Міністра цифрової трансформації України Людмила Рабчинська провела відеоконференцію з представниками обласних державних адміністрацій щодо організації роботи ЦНАПів в умовах карантину. 

 

 

Версія для друку