Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#Плічопліч. Змагання з волейболу серед учнів закладів освіти Іршанської громади

15 Березня 2024 • 10:28

Кіл-сть переглядів: 178

Вітаємо наших юних героїв спорту! У рамках проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”, Іршанська громада продовжує брати участь у другому етапі змагань з волейболу. У цій спортивній події взяли участь команди Іршанського ліцею, Меленівської та Добринської гімназій.

 

Захід розпочався з урочистостей, включаючи колективне виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання на знак пам’яті про загиблих українських воїнів, які віддали своє життя у боротьбі з агресором. Підтримка наших Збройних Сил та подяка за мирне небо над головою лунала від кожного учасника.

 

У результаті змагань  перемогу здобула команда Іршанського ліцею, друге місце вибороли волейболісти Меленівської гімназії, а третє місце дісталося гравцям з Добринської гімназії. Команди були нагороджені відповідними кубками та дипломами, а кожен юний волейболіст отримав диплом учасника змагань.

 

Наші переможці тепер готуються представляти Іршанську громаду у наступному, III етапі змагань, де їм належить зійтися з командами інших територіальних громад.

 

Бажаємо нашим юним спортсменам невгамовної енергії, незламної волі до перемоги та нових досягнень!

 

Долучайтеся до нас, щоб слідкувати за подальшими успіхами наших талановитих волейболістів та підтримати їх на шляху до нових звершень.

 

 

 

 

Версія для друку