Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Представники Польщі поділилися з депутатами Житомирщини досвідом з питань регіонального розвитку

20 Вересня 2017 • 13:06

Кіл-сть переглядів: 483

Депутати Житомирщини зустрілися з представниками Польщі та обговорили питання регіональної політики підтримки розвитку малого та середнього бізнесу, залучення інвестицій.

 

Зустріч відбулася сьогодні, 20 вересня, у Житомирі. Організатором виступила Агенція регіонального розвитку Житомирської області.

 

За словами радника міністра Міністерства розвитку республіки Польща Кшиштофа Сівека, Житомирщина має великий потенціал до регіонального розвитку у сфері каменеобробки, сільського господарства, проте повинна не забувати і про розвиток новітніх технологій.

 

«Ми плануємо організувати поїздки депутатів різних рівнів з України до Польщі, щоб вони на прикладі побачили, як працюють Агенції регіонального розвитку, чим вони займаються і яка їх роль у розвитку територій», – зазначив Кшиштоф Сівек.

 

Як повідомив директор Агенції регіонального розвитку Житомирщини Артем Сачук, з представниками Польщі обговорюється новий проект, завдяки якому Польща зможе надати технічну підтримку агенціям регіонального розвитку області.

 

1

 

3

 

4

 

5

 

6

 

2

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

Версія для друку