Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Привітання начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка з Днем державної служби України. ВІДЕО

23 Червня 2022 • 10:35

Кіл-сть переглядів: 338

Державна служба поєднує людей, які своєю щоденною працею вдосконалюють великий та потужний механізм, що рухає Державу. Щодня він стає більш ефективним, прозорим та зрозумілим для громадян нашої країни.

 

За останні три роки нашій команді вдалося багато зробити для розвитку Житомирщини та нашої Незалежної Держави.

 

Російське вторгнення не зупинило, а, я певен, лише поставило на паузу багато важливих справ та масштабних планів. В умовах воєнного часу кожен з вас продемонстрував здатність швидко адаптуватися. Ви викладаєтеся на 200 та навіть 300 відсотків задля того, щоб у надзвичайних умовах організувати евакуацію чи будівництво захисних споруд, допомагаєте Збройним Силам, створюєте умови для бізнесу, щоб відновити роботу в час війни. Ви працюєте в бомбосховищах, вирішуєте незвичні та, на перший погляд, неможливі завдання.

 

Зараз державна служба проходить випробування на міцність і кожен з вас докладає для цього максимум зусиль. Кожен з вас зараз змінює державу.

 

Війна триває і ми з вами маємо стати ще міцнішими та витривалішими. Коли ми переможемо – державна служба буде зовсім іншою. І кожен з нас пишатиметься тим, що брав участь у її будівництві та вдосконаленні.

 

Зі святом Державної служби України!

 

Начальник Житомирської ОВА

Віталій Бунечко

 

 

 

Версія для друку