Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Рекрутинговий центр у Звягелі працює у приміщенні Центру надання адміністративних послуг

10 Лютого 2023 • 09:20

Кіл-сть переглядів: 395

09 лютого начальник Новоград-Волинської районної військової адміністрації Іван Туровський відвідав ЦНАП у місті Звягель. Саме там проходить набір та консультування всіх охочих доєднатися до лав «Гвардії наступу».

«Зараз наше пріоритетне завдання зібрати армію добровольців готових до рішучих дій для звільнення окупованих територій. Сьогодні відвідав ЦНАП та поговорив зі спеціалістами, які приймають заявки на вступ до «Гвардії наступу». Дуже радий був почути, що багато юнаків цікавляться бригадами, отже інформаційна кампанія працює», – зазначив Іван Туровський.

Як повідомлялося раніше, Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування 8 додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Бригади створюють із добровольців, які прагнуть наблизити нашу Перемоги. Тому якщо ти бажаєш посилити бойовий дух держави, відчуваєш в собі сили на боротьбу з ворогом – обирай бригаду яка найбільш підходить тобі за якостями.

 

Якщо потрібно обміркувати рішення, є запис онлайн https://storm.mvs.gov.ua/. Заповнюється типова анкета кандидата, і згодом підрозділи комплектування зв’язуються із добровольцем для подальшої роботи.

 

Нагадуємо, що в.о. начальника Житомирської РВА В’ячеслав Авраменко проінспектував процес набору до «Гвардії наступу» у Житомирі.

 

Довідково. Рекрутинговий центр у місті Звягель працює у приміщенні Центру надання адміністративних послуг за адресою: вул. Шевченка 20.

 

Версія для друку