Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Сьогодні на Житомирщині 21 громаду забезпечено інтернет-зв’язком завдяки субвенції Мінцифри, — ОДА

18 Листопада 2021 • 10:30

Кіл-сть переглядів: 139

Станом на 17 листопада у Житомирській області завдяки інтернет- субвенції Міністерства цифрової трансформації України інтернет-зв’язком забезпечено вже 78 населених пунктів та 190 об’єктів соціальної інфраструктури 21 громади регіону.

 

Про це повідомила журналістам телеканалу «С-TV» начальниця відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій, цифровізації Житомирської ОДА Інна Кацімон.

 

Також вона зазначила, що громади-учасники субвенції активно працюють над підключенням широкосмугового інтернет-зв’язку у своїх населених пунктах та найближчим часом буде здійснено інтернет-підключення ще 25 громад області.

 

«Для нас це дуже важливо, адже від цього залежить впровадження електронних послуг та пришвидшення процесу цифровізації в області», — додала Інна Кацімон.

 

Крім того, вона повідомила, що всі соціальні заклади області, які підключені за кошти субвенції, отримають безкоштовний швидкісний інтернет до кінця 2022 року.

 

Нагадаємо, що в межах національного проєкту Дія.Цифрова освіта в листопаді 2021 року в Україні проходить Місяць цифрової грамотності.

 

Версія для друку