Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Соціальний проєкт «#АктивніПарки – локації #ЗдоровоїУкраїни» стартує з Попільні, – Юрій Оханський. ФОТО

28 Липня 2021 • 18:15

Кіл-сть переглядів: 559

Сьогодні, 28 липня, у смт Попільня на спортивному майданчику відбувся офіційний старт реалізованих об’єктів спортивної інфраструктури в рамках соціального проєкту «#АктивніПарки – локації #ЗдоровоїУкраїни».

 

Участь у заході взяли заступник голови Житомирської ОДА Юрій Оханський, заступник голови Житомирської РДА Людмила Заворотнюк, представники Попільнянської селищної ради та структурних підрозділів облдержадміністрації.

«Саме Попільня першими на Житомирщині підготували відповідний спортивний простір і тим самим продемонстрували приклад для наслідування іншим містам, районам та територіальним громадам області», – сказав Юрій Оханський.

Нагадаємо, що даний проєкт передбачає впровадження нових форм залучення різних верств населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

 

На Житомирщині визначено адреси 48 локацій для участі в проєкті «#АктивніПарки – локації #ЗдоровоїУкраїни».

 

Також із метою проведення моніторингу стану реалізації на території Житомирського району соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» Юрій Оханський провів виїзну нараду.

 

Нагадаємо, що питання облаштування парків відпочинку та скверів у кожній територіальній громаді обговорили в Житомирській ОДА під час онлайн-наради з головами РДА та територіальних громад.

 

#ЗдороваУкраїна #АктивніПарки #ЯвАктивномуПарку #ТренуюсьВАктивномуПарку

 

Версія для друку