Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Спільно з ЮНІСЕФ реалізуємо на Житомирщині заходи зі створення безпечного освітнього середовища, – Віктор Градівський. ВІДЕО

05 Серпня 2022 • 11:05

Кіл-сть переглядів: 646

04 серпня представники ЮНІСЕФ вкотре відвідали Житомирську область. Спільно з заступником начальника Житомирської ОВА Віктором Градівським та в.о. директора Установи «Агенція регіонального розвитку в Житомирській області» Маргаритою Сіранчук оглянули укриття у школах міста Житомир, щоб оцінити підготовку до початку навчання 01 вересня.

 

Віктор Градівський від імені начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка подякував представникам Дитячого фонду ООН за підтримку жителів Житомирської області у такий важкий для нашої держави час.

 

Як раніше повідомлялося, ЮНІСЕФ запропонувала свою допомогу у підготовці до навчального 2022/23 року в школах Житомирщини. Під час робочого візиту представники організації оглянули стан укриттів в освітніх закладах області, щоб зрозуміти, кому допомога потрібна у першу чергу.

 

Керівник кроссекторального проєкту ЮНІСЕФ, в.о. директора Установи «Агенція регіонального розвитку в Житомирській області» Маргарита Сіранчук повідомила, що представниця ООН Нікі Абрашамян, яка відповідає за освітній сектор, приїхала до Житомира, аби обговорити, як саме облаштовуватимуться бомбосховища в школах і що для цього необхідно.

 

Як зазначила представниця ООН, головним завданням ЮНІСЕФ є створення вибору для батьків та дітей – навчатися очно чи онлайн.

 

Представники ЮНІСЕФ обіцяють повернутися у вересні та подивитися, чи достатньо допомоги було надано школам.

 

Детальніше  дивіться у ВІДЕО нижче.

 

Нагадаємо, що керівництво Житомирської ОВА взяло участь в обговоренні реалізації кроссекторального проєкту Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ» у Житомирській області.

 

А 02 серпня Олена Зеленська підписала з ЮНІСЕФ в Україні Меморандум для посилення спільної роботи у сферах навчання та захисту дітей під час війни. 

 

 

 

Версія для друку