Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирський області тривають перевірки дотримання суб’єктами господарювання карантинних умов. ВІДЕО

03 Листопада 2021 • 17:00

Кіл-сть переглядів: 301

На Житомирщині завершився другий день спільних рейдів працівників Національної поліції України та Держпродспоживслужби щодо дотримання карантинних обмежень «червоної» зони епідемічної небезпеки підприємцями.

 

Сьогодні, 03 листопада, перевірки проведено у м. Бердичеві, зокрема у міському кооперативному ринку, кафе, магазині та у 8-и маршрутних транспортних засобах.

 

Всього правоохоронці склали 3 протоколи за недотримання маскового режиму. Протоколи були складені представником ГУ НП у присутності фахівців ДПСС.

«Такі жорсткі заходи до всіх порушників закону — це вимушена міра. Всі заклади або транспортні засоби не були попереджені про наш візит. Саме тому ми і змогли перевірити реальну картину щодо дотримання протиепідемічних норм. Сьогодні наш рейд показав, що існують недоліки, але загалом ситуація не критична. Проте все одно закликаємо громадян до вакцинації, а підприємців до дотримання всіх протиепідемічних заходів», — зазначають працівники Національної поліції України та Держпродспоживслужби у Житомирській області.

Під час перевірок особливу увагу правоохоронці приділили наявності «зелених» COVID-сертифікатів як у надавачів послуг та продавців товарів, так і у покупців та відвідувачів закладів.

 

Крім того, інспектори перевірили наявність необхідних засобів захисту у приміщеннях, розмежування площі відповідно до діючих вимог, заповненість торгових залів, наявність дезінфікуючих засобів тощо.

 

Нагадаємо, що спільні рейди працівників Національної поліції України та Держпродспоживслужби стартували 02 листопада у Житомирі.

 

Сьогодні під час онлайн-брифінгу перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко закликала жителів області дотримуватися всіх карантинних норм.

 

 

 

Версія для друку