Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

В Україні розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху

10 Травня 2017 • 09:02

Кіл-сть переглядів: 958

1З 8 по 14 травня проходитиме Четвертий глобальний Тиждень безпеки дорожнього руху ООН в Україні.

 

Про це інформує Укртраснбезпеки у Житомирській області.

 

«Під час проведення заходів особлива увага приділятиметься додержанню автомобільними перевізниками законодавства про автомобільний транспорт, контролю за виконанням правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, профілактичних заходів з попередження дорожньо-транспортних пригод, роз’яснювальної роботи щодо дотримання учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху та безпеки перевезень пасажирів і вантажів», – йдеться у повідомленні.

 

Мета проведення заходів – підвищення безпеки дорожнього руху, попередження та запобігання дорожньо-транспортних пригод при здійсненні перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом.

 

Довідково. У порівнянні з 2015 роком рівень аварійності з вини водіїв ліцензованого автомобільного транспорту знизився на 4,3%, кількість загиблих у ДТП осіб зменшилася на 38%.

 

З початку цього року зареєстровано 54,5 тисяч ДТП. Це на 12,1% більше, як рівняти з минулим роком. Кожна восьма автопригода з потерпілими – 723 людини загинуло, понад 8 тисяч травмовано. Удвічі збільшилась кількість ДТП за участі водіїв громадського транспорту.

Версія для друку