Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Велике будівництво на Житомирщині: У рамках програми Президента в області буде реалізовано масштабні проєкти у медичній та спортивній галузях, — Віталій Бунечко

04 Листопада 2021 • 17:15

Кіл-сть переглядів: 333

Сьогодні, 04 листопада, на засіданні шостої сесії Житомирської обласної ради VIIІ скликання депутати підтримали ініціативу Житомирської облдержадміністрації з виділення коштів для підготовки проєктно-кошторисної документації для реалізації проєктів у рамках програми Президента України “Велике будівництво”.

“Планується розробка найбільш масштабних за останні декілька років проєктів у медичній та спортивній галузі Житомирщини. Їх загальна вартість становитиме близько 2 мільярди гривень. Зокрема в рамках президентської програми планується у найближчі роки провести масштабну реконструкцію та переоснащення обласної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського та дитячої обласної лікарні”, — сказав Віталій Бунечко.

Також передбачається реконструкція наступних об’єктів спортивної інфраструктури: Бердичівської ДЮСШ ім. В.О. Лонського, Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард», спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з футболу «Полісся» та Бердичівського ліцею-інтернату спортивного профілю.

“Впевнений, що саме завдякий ефективній співпраці держави та місцевої влади ми зможе реалізувати ще багато масштабних, а головне важливих для жителів Житомирщини інфраструктурних об’єктів”, — доповнив Віталій Бунечко.

Нагадаємо, що депутати Житомирської облради підтримали звернення до вищих органів державної влади щодо недопущення підвищення тарифів.

 

Версія для друку