Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Велике будівництво на Житомирщині: у рамках Програми Президента відкрито ще один спортивний об’єкт

11 Грудня 2020 • 08:25

Кіл-сть переглядів: 781

Новий шкільний спортивний майданчик відкрито у селі Кирдани Овруцької ОТГ. Це один із п’яти спортивних об’єктів на Житомирщині, які включені до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

.

Участь у відкритті спортмайданчика взяв голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, який разом зі своїми заступниками Вірою Роговою та Віктором Градівським перебували 10 грудня з робочою поїздкою в Овруцькому районі.

“Учні школи у Кирданах вже мають значні успіхи у спортивних змаганнях не лише на обласному, але й на державному рівні. Впевнений, що новий майданчик надасть дітям Овруцької громади можливість покращити свої результати або просто тренуватися у своє задоволення”, – зазначив голова ОДА.

У Кирданах діти очікували на відкриття такого сучасного майданчику більше 10 років. Тепер майбутні спортсмени мають змогу займатися на новому мультифункціональному спортивному майданчику.

.

За кошти обласного та місцевого бюджетів здійснено капітальний ремонт спортивного майданчика в Кирданівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Овруцької міської ради Житомирської області, зокрема облаштовано покриття спортивного майданчика зі встановленням металевої огорожі, створено професійний скейт-парк та проведено роботи з благоустрою території.

.

Об’єкт введено в експлуатацію. Вартість проєкту склала понад 5 мільйонів гривень.

“Впевнений, що спортивне обладнання не буде пустувати, адже за словами керівника громади Івана Коруда, сюди вже шикуються в чергу діти та молодь, незважаючи на зимову погоду. Бажаю спортсменам та поціновувачам здорового способу життя, міцного імунітету та нових перемог!” – сказав Віталій Бунечко.

Нагадаємо, що вчора, 10 грудня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко також взяв участь у відкритті дитячого будинку сімейного типу в Овручі. 

.

Довідково. Замовник – Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА

Генеральний проєктувальник – ФОП Огорильцевська С.В.

Генеральний підрядник – ТОВ «МІТТЕЛ»

Рік початку будівництва – 2020


.

Версія для друку