Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віктор Градівський долучився до екологічного форуму «Ліси України: виклики, наука та безпека» у Житомирській політехніці

25 Квітня 2024 • 16:46

Кіл-сть переглядів: 799

Сьогодні в стінах Державного університету «Житомирська політехніка» відбувається Екологічний форум «Ліси України: виклики, наука та безпека». Участь у заході взяв заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський, а також представники ДП «Ліси України», Столичного лісового офісу ДП «Ліси України», Державної екологічної інспекції Поліського округу, Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області, Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради, приватних підприємств області.

 

Програма форуму була насичена та різноманітна — провідні фахівці галузі, науковці та представники влади працювали над широким колом питань – від впливу військових дій на ліси до інноваційних методів лісовідновлення та гуманітарного розмінування лісових територій.

 

Зазначимо, що Житомирська політехніка стає одним із центрів підготовки висококваліфікованих фахівців для лісової галузі України. Зокрема у виші прагнуть здійснювати підготовку свідомих та відповідальних професіоналів, які зможуть ефективно працювати над подоланням екологічних наслідків війни та забезпеченням сталого розвитку лісів.

 

Версія для друку