Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віктор Градівський долучився до наради під головуванням Тараса Висоцького

20 Жовтня 2021 • 16:41

Кіл-сть переглядів: 130

Сьогодні, 20 жовтня, відбулася онлайн-нарада Міністерства аграрної політики та продовольства України, яку провів перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький.

 

Участь у нараді взяли заступник голови Житомирської облдержадміністрації Віктор Градівський та директорка Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Наталія Арендарчук.

 

На засіданні були обговорені питання щодо функціонування територіальних відділень Українського державного фонду підтримки фермерських господарств та механізми впровадження програм державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників, які використовують меліоровані землі та за вирощування гречки.

 

Під час наради перший заступник Міністра агарної політики та продовольства України Тарас Висоцький зазначив, що у 2021 році усі напрямки державної підтримки аграріїв будуть фінансово забезпечені.

 

Нагадаємо, що Департаментом агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОДА проводиться прийом документів від суб’єктів господарювання на отримання державної підтримки, яка передбачена у державному бюджеті на 2021 рік на розвиток агропромислового комплексу.

 

Версія для друку