Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віктор Градівський провів робочу зустріч із представником громадської організації Естонії «Mondo»

08 Липня 2022 • 16:12

Кіл-сть переглядів: 324

Сьогодні, 08 липня, заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський зустрівся з менеджеркою програми цифрових можливостей естонської некомерційної організації «Mondo» Ерікою Черкашиною.

 

Метою зустрічі стало вивчення гуманітарних потреб Житомирщини, а також налагодження можливостей співпраці Житомирської ОВА з організацією.

 

Також під час зустрічі було обговорено можливості допомоги внутрішньо переміщеним особам, які перебувають на території регіону.

«Ми щиро вдячні нашим колегам з Естонії за пропозицію допомоги, тому маємо надію на подальшу тісну співпрацю на благо жителів Житомирщини у цей скрутний час», — зазначив Віктор Градівський.

Нагадаємо, що Віталій Бунечко зустрівся з представниками Управління ООН з координації гуманітарних справ в Україні.

 

Довідково. Некомерційна організація «Mondo» (НКО Мондо) – це організація громадянського суспільства Естонії, заснована в 2007 році, яка працює в трьох різних сферах: співпраця в галузі розвитку, гуманітарна допомога та освіта глобального громадянства.

 

Крім того, організація залучає експертів-волонтерів до проєктів розвитку та просуває соціальне підприємництво та відповідальне споживання, щоб підтримувати свої основні цілі.

 

«Mondo» — це проєктна організація з близько 20 співробітниками в Естонії та принаймні одним місцевим партнером у кожній із цільових країн.

 

12 країн-партнерів «Mondo»: Уганда, Кенія, Гана, Україна, Грузія, Туреччина, Ліван, Йорданія, Сирія, Ємен, Афганістан і Бірма.

 

Версія для друку