Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко: Шукаю професійних та ідейних людей у команду ОДА

22 Жовтня 2019 • 09:02

Кіл-сть переглядів: 463

Віталій Бунечко продовжує оновлювати команду Житомирської облдержадміністрації.

 

Відтак нещодавно оголошені відкриті та прозорі конкурси на вакантні посади керівників 2 структурних підрозділів – директора департаменту регіонального розвитку та начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

 

За словами голови ОДА, у свою команду він запрошує нових професійних людей, які разом із ним будуть змінювати Житомирщину.

 

«Як і говорив раніше, відтепер в ОДА проводимо відкриті й прозорі конкурси на посади. Адже настав час нищити стару систему й саме для цього шукаємо у нову команду професійних фахівців своєї справи, талановитих людей, які мають ідеї або вже готові проєкти, що змінять нашу Житомирщину. Тому закликаю ініціативних жителів області – будьте сміливішими! Подавайте документи на конкурси», – закликає у команду ОДА Віталій Бунечко.

 

Нагадаємо, що відповідно до розпоряджень голови ОДА наразі триває подання документів на 2 вакантні посади.

 

Так, до 25 жовтня триває прийом документів на посаду директора департаменту регіонального розвитку ОДА, а до 28 жовтня – начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

 

Посадовий оклад директора департаменту – від 10990 грн, а начальника управління – від 9690 грн.

 

Документи приймаються за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1, каб.216 (другий поверх Житомирської ОДА). За детальною інформацією можна звертатись за тел: 0412 (47-50-77), e-mail: kadri@oda.zt.gov.ua.

 

КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ до кандидатів:

 

  1. Ступінь вищої освіти не нижче магістра;
  2. Досвід роботи на посадах державної служби категорій “Б” чи “В” або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.
  3. Вільне володіння державною мовою.

 

Детально про умови конкурсу та необхідні документи – читайте ТУТ.

Версія для друку