Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Юрій Денисовець провів засідання обласної координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання

31 Березня 2023 • 15:02

Кіл-сть переглядів: 354

Сьогодні, 31 березня, під головуванням заступника начальника Житомирської ОВА Юрія Денисовця відбулося засідання обласної координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання.

 

Під час засідання члени координаційної ради розглянили низку питань, зокрема:

 

реалізація національно-патріотичного виховання в сучасних умовах;

 

відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2023 році;

 

можливості Державного архіву Житомирської області у напрямі співпраці із закладами освіти з національно-патріотичного виховання.

 

Координаційна рада вирішила вдосконалити систему співпраці з інститутами громадянського суспільства і громадськими об’єднаннями, зокрема в реалізації проектів та програм національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання; продовжувати систематично висвітлювати інформацію щодо відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2023 році на офіційних сайтах та сторінках соціальних мереж; стимулювати інтерес у молоді до дослідження місцевої історії Житомирщини, рекомендувати закладам освіти і культури області налагодити співпрацю з Державним архівом Житомирської області.

 

Нагадаємо, що Юрій Денисовець долучився відкриття освітнього хабу «Дружній простір» для дітей та молоді, що постраждали внаслідок війни.

 

Версія для друку