Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Юрій Денисовець взяв участь у відкритті чемпіонату Житомирської області з греко-римської боротьби. ФОТО

23 Жовтня 2021 • 14:11

Кіл-сть переглядів: 265

Сьогодні, 23 жовтня, відбулося урочисте відкриття чемпіонату області з греко-римської боротьби.

 

Участь у заході взяли заступник голови Житомирської облдержадміністрації Юрій Денисовець, голова обласної ради Володимир Федоренко, народний депутат України Жан Беленюк та представники Департаменту культури, молоді та спорту.

 

«Ми є свідками видовищної безкомпромісної спортивної боротьби, яка демонструє блискавичну витримку і незламну жагу до перемоги. Зичу всім успіхів та впевненості у своїх силах. Видатної спортивної кар’єри усім та не зупиняйтеся на досягнутому!», — звернувся до учасників чемпіонату Юрій Денисовець.

 

На Олімпійських іграх в Токіо, які відбулися цьогоріч, борці греко-римського стиля здобули золоту та срібну Олімпійські медалі.

 

Нагадаємо, що на ХХХІІ Олімпійський іграх у Токіо український борець греко-римського стилю Жан Беленюк виграв золоту нагороду.

 

Довідково. Греко-римська боротьба є олімпійським видом спорту. Була включена в програму перших Олімпійських ігор сучасності, які відбулися 1896 року в Афінах. Міжнародний олімпійський комітет дав їй офіційну назву — греко-римська боротьба. Від 1908 року включалася в програму змагань усіх Літніх Олімпіад.

 

Версія для друку