Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщина щороку представляє експозицію області з досягненнями агропромислового сектору, – Віктор Градівський на «АГРО-2021»

08 Червня 2021 • 18:30

Кіл-сть переглядів: 408

Сьогодні, 08 червня, у Києві розпочалася 33-я Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2021», яка проходитиме на головній державній виставковій арені НК «Експоцентр України» по 11 червня. Відкрив виставку Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко. 

 

Житомирщина щороку представляє експозицію області, висвітлюючи найкращий досвід сільського господарства регіону, досягнення харчової та переробної промисловості, приклади успішного фермерства, 2021 рік не є виключенням.

 

Концепція банерів та виставкової продукції зосереджує увагу на трьох основних напрямках роботи агропромислового сектору Житомирської області: органіка, садівництво та успішне мале фермерство, в кожному з яких область має значні успіхи.

 

На виставі представлено 18 підприємств Житомирщини, які виготовляють органічну продукцію, 15 виробників плодово-ягідної продукції, представлено продукцію фермерських господарств, а також ПрАТ «Новоград-Волинський хлібзавод» і ПрАТ «Золотий коровай».

 

Участь у відкритті 33-ї Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» та презентації на ній підприємств Житомирщини взяв заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський та представники Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації.

 

Під час роботи виставки, як і в попередні роки, також планується проведення науково-практичних заходів та конференцій з обов’язковим дотриманням вимог карантинних обмежень.

 

Дізнатися про деталі виставки, ознайомитися із програмою та зареєструватися для участі можна за посиланням: agroexpo.in.ua

 

Довідково. Виставка проходить за адресою: м. Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ).

 

Версія для друку