Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирська ОДА приєдналася до святкування Всесвітнього Дня вишиванки. ФОТО

20 Травня 2021 • 15:28

Кіл-сть переглядів: 467

Сьогодні, 20 травня, у Житомирі на майдані імені С.П. Корольова усі бажаючі долучилася до флешмобу «Я у вишиванці».

 

В урочистому заході взяли участь голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, перша заступниця голови облдержадміністрації Наталія Остапченко, заступники голови ОДА Олександр Федько, Віктор Градівський, Юрій Оханський та керівник апарату ОДА Олег Шарварко, голова обласної ради Володимир Федоренко та його заступник Володимир Ширма, а також представники структурних підрозділів облдержадміністрації та громадськість.

 

За сприяння Житомирської обласної філармонії ім.С.Ріхтера та Житомирського обласного театру ляльок всі бажаючі змогли долучитися до флешмобу «Я у вишиванці» та заслухати музичне привітання від колективу філармонії.

 

Також у фойє Житомирської обласної ради  Житомирським обласним центром народної творчості організовано виставку творчих робіт заслуженої майстрині народної творчості України традиційної поліської вишивки – Ніни Бондар та виставку творчих робіт студентів «Заквітчані орнаменти весни», представлену Житомирським фаховим коледжем культури та мистецтв ім. І.Огієнка.

 

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у конкурсі „ВИШИВАНКА СВОЇМИ РУКАМИ”, що проходитиме до 24 травня (включно) у соціальній мережі Фейсбук.

 

Крім того, до Всесвітнього дня вишиванки Житомирська ОДА підготувала тематичне відео, у якому представлені фольклорні костюми від української дизайнери Маргарити Козак, чиє ім’я сьогодні відоме далеко за межами міста Житомир.

 

Версія для друку