Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 63 від 24.02.2017

20 Березня 2017 • 15:03

Кіл-сть переглядів: 238

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

24.02.2017

 

№ 63

Про забезпечення матеріального стимулювання провідних спортсменів області та їх тренерів з метою належної підготовки та участі в Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських іграх, чемпіонатах світу та Європи

 

 

 

Відповідно до статей 6, 22, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 02.08.06 № 667/2006 «Про національний план дій щодо реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту», обласної комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням Житомирської обласної ради від 22 грудня 2016 року № 418, та з метою стимулювання спортсменів області і їх тренерів у підготовці та участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

 

1. Затвердити Положення про стипендії Житомирської обласної державної адміністрації для провідних спортсменів області (додається).

2. Затвердити норми визначення кращих спортсменів за результатами змагань (додаються).

3. Затвердити нормативи матеріальної винагороди спортсменам області та їх тренерам за результатами участі у змаганнях (додаються).

4. Управлінню сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації забезпечити виплату встановлених стипендій обласної державної адміністрації провідним спортсменам області за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті на фінансування сфери фізичної культури та спорту.

5. Департаменту фінансів Житомирської обласної державної адміністрації забезпечити фінансування витрат на виплату стипендій за рахунок коштів обласного бюджету, передбачених на розвиток фізичної культури та спорту на 2017 рік, та під час формування обласного бюджету на наступні роки передбачати виділення коштів на вказані цілі у межах загального обсягу асигнувань.

6. Це розпорядження набирає чинності після його державної реєстрації, але не раніше дня офіційного опублікування.

 

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку