Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко: В ОДА відкрита ще одна вакансія – директора департаменту культури, молоді та спорту

25 Жовтня 2019 • 16:08

Кіл-сть переглядів: 537

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко 24 жовтня підписав розпорядження про оголошення конкурсу на вакантну посаду директора департаменту культури, молоді та спорту.

 

Це вже 3 конкурс на посаду керівника структурного підрозділу ОДА.

 

Адже, як і зазначав Віталій Бунечко раніше, у команду ОДА потрібні нові професійні люди, які через прозорі конкурси очолять департаменти та управління.

 

«Приємно, що стільки людей подаються на відкриті конкурси в ОДА. Адже вже 11 заяв надійшло на попередньо оголошені конкурси. Це свідчить, що жителі Житомирщини готові змінювати стару владу. Ще одну вільну вакансію маємо в облдержадміністрації. Шукаємо творчу та наполегливу особистість, яка зможе очолити оновлений департамент культури, молоді та спорту ОДА. Тому запрошую фахівців у команду ОДА! Будемо змінювати Житомирщину разом!», – зазначає Віталій Бунечко.

 

Документи на конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» – директора департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА – триватиме до 13 листопада 2019 року.

 

Посадовий оклад директора департаменту – від 10990 грн.

 

КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ до кандидатів:

 

  1. Ступінь вищої освіти не нижче магістра;
  2. Досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.
  3. Вільне володіння державною мовою.

 

Детально про умови конкурсу та необхідні документи – читайте ТУТ.

 

Документи приймаються за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1, каб.216 (другий поверх Житомирської ОДА). За детальною інформацією можна звертатись за тел: 0412 (47-50-77), e-mail: kadri@oda.zt.gov.ua.

 

Зауважимо, що нещодавно Віталій Бунечко оголосив відкриті та прозорі конкурси на вакантні посади керівників 2 структурних підрозділів – директора департаменту регіонального розвитку та начальника управління інформаційної дяільності та комунікацій з громадськістю.

 

До 17.00 год. 25 жовтня триває прийом документів на посаду директора департаменту регіонального розвитку ОДА, а до 18.15 год. 28 жовтня – на начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

 

Вже 29 жовтня 2019 року пройде тестування кандидатів на посаду директора департаменту регіонального розвитку ОДА.

 

Нагадаємо, що нещодавно Віталій Бунечко підписав розпорядження про упорядкування структури облдержадміністрації.

Версія для друку