Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Для особливої родини вже готують квартиру у Бердичеві

02 Липня 2020 • 15:24

Кіл-сть переглядів: 881

Заступниця голови ОДА Віра Рогова сьогодні, 2 липня, відвідала родину Марини Балової. Жінка раніше зверталася до керівництва облдержадміністрації за допомогою щодо отримання житла для неї з чоловіком та маленькою донькою.

 

«Марина спілкувалася зі мною раніше і ми знаємо, як потребує власного житла ця особлива родина. Тим паче в них є маленька дитина. Тому за дорученням голови ОДА Віталія Бунечка віднайшли квартиру на дві кімнати у Бердичеві»,  – розповідає Віра Рогова.

 

Тож, сьогодні заступниця голови ОДА приїхала провідати цю родину з гарною звісткою. Адже керівництво області пропонує їм соціальне житло у гуртожитку у Бердичеві. Це двокімнатна квартира, в якій вже роблять ремонт. Надалі за побажаннями Марини Балової там облаштують все таким чином, щоб жінці було максимально комфортно куховарити, доглядати за дитиною.

 

«Там ми зможемо забезпечити для вас соціальний супровід. Адже допомога вашій сім’ї буде потрібна. Також відшуковуємо можливості для навчання, аби змогли отримати професії, які допоможуть заробляти. І так разом будемо долати всі перешкоди», – зазначила Віра Рогова.

 

Наразі батьки з однорічною донечкою Юлею проживають у кімнаті в Житомирському геріатричному пансіонаті.

 

«Звісно, це не той заклад, де повинна проживати молода родина. Дитина повинна виховуватися в сім’ї. І маємо спільно докласти всіх зусиль, щоб створити комфортні та безпечні умови для виховання у сімейному колі», – стверджує заступниця голови ОДА.

 

Також Віра Рогова наголосила, що цю особливу родину будуть постійно підтримувати та надавати всю необхідну допомогу.

Версія для друку