Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Дотримання карантинних обмежень — запорука ефективної боротьби з COVID-19 на Житомирщині, – Олександр Федько

01 Листопада 2021 • 17:15

Кіл-сть переглядів: 415

Про це сьогодні, 01 листопада, зазначив під час наради заступник голови Житомирської ОДА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько.

 

Участь у нараді також взяли представники ГУ Нацполіції та Управління патрульної поліції у Житомирській області, ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області та структурних підрозділів ОДА.

 

Учасники наради обговорили дотримання у закладах області протиепідемічних заходів та карантинних норм, передбачених “червоним” рівнем епідеміологічної небезпеки, що завпроваджено на Житомирщині з 30 жовтня.

 

Так, за інформацією Головного управління Національної поліції в Житомирській області, за перші дні «червоної» зони поліцейські зафіксували понад 200 порушень встановлених обмежень.

 

Олександр Федько наголосив, що безумовне дотримання всіх протиепідемічних заходів необхідне для зниження рівня захворюваності на коронавірусну інфекцію та швидкого повернення до звичного режиму життя.

 

Під час наради було погоджено спільні дії облдержадміністрації, правоохоронних та контролюючих органів Житомирської області задля моніторингу дотримання карантинних обмежень та недопущення подальшого поширення вірусу.

 

Нагадаємо, що під час селекторної наради Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що показники захворюваності стабілізуються в регіонах, що першими увійшли в «червону» зону. 

 

Довідково. За минулу добу, 31 жовтня, у Житомирській області зареєстровано 827 нових лабораторно підтверджених  та 15 летальних випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

 

 

Версія для друку