Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Дитячі садочки 40 громад Житомирщини отримали набори раннього розвитку від UNICEF

18 Квітня 2023 • 16:55

Кіл-сть переглядів: 205

За останні кілька тижнів, понад 200 наборів для раннього розвитку дітей отримали дошкільні заклади Житомирщини у межах реалізації крос-секторального проєкту In Touch Ukraine Foundation за підтримки Дитячого фонду ООН (UNICEF). Загалом до садочків по всій області надійде 400 таких навчально-розвивальних комплектів для дітей.

 

Набори раннього розвитку складаються з приладдя для малювання, настільних ігор, м’яких іграшок для лялькового театру, м’ячів, картки з завданнями на розвиток логічного мислення та спостережливості, навчальних матеріалів тощо, які розроблені для стимулювання розвитку різних навичок та здібностей у дітей віком від 3 до 6 років.

 

Як наголошують представники міжнародної організації, передані набори допоможуть підвищити рівень розвитку дітей у садочках області та сприятимуть їх подальшій успішній соціалізації та навчанню.

 

Також отримане освітнє приладдя буде використовуватись для організації дозвілля під час перебування в укритті. Дидактичні матеріали допоможуть зняти психологічну напругу та розважити дітей.

 

Версія для друку