Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Конкурсний відбір проєктів ДФРР: Наталія Остапченко провела чергове засідання регіональної комісії. ВІДЕО

17 Серпня 2021 • 16:34

Кіл-сть переглядів: 400

Сьогодні, 17 серпня, в Житомирській ОДА відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

 

Засідання провела перша заступниця голови облдержадміністрації Наталія Остапченко.

 

На порядок денний засідання було винесено три основних питання:

 

коригування узагальненого переліку інвестиційних програм проєктів i Житомирської області, що реалізуються за кошти державного фонду регіонального розвитку у 2021 році;

 

оголошення додаткового конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за кошти державного фонду регіонального розвитку у 2022 році;

 

оцінка проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за кошти державного фонду регіонального розвитку у 2022 році.

 

Детальніше дивіться у ВІДЕО нижче.

 

Нагадаємо, що 04 березня поточного року комісія при Мінрегіоні погодила проєкти всіх областей, які будуть реалізовуватися за рахунок ДФРР у 2021 році.

 

А відповідно до внесених змін до постанови Кабінету Міністрів України № 196 відтепер фінансування з ДФРР можуть отримати проєкти вартістю щонайменше 10 млн грн.

 

Версія для друку