Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Нові можливості для українських підприємиць. Реєструйтеся на візійний жіночий акселератор «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація»

28 Березня 2024 • 09:42

Кіл-сть переглядів: 146

Щоб надати ще більше можливостей підприємицям для створення та масштабування власної справи, мережа центрів Дія.Бізнес за підтримки USAID та Visa запускають новий сезон проєкту «Відважна». Це бізнес-акселератор для українок, які планують започаткувати власну справу або потребують підтримки в розвитку дійсного мікро- чи малого бізнесу.

 

На учасниць програми чекає:

 

  • 4 місяці навчання в онлайн- та офлайн-форматі;
  • 17 освітніх модулів, зокрема про ризик-менеджмент, масштабування власної справи, інструменти діджиталізації бізнесу;
  • додаткові бізнес-пропозиції для прискорення діджиталізації від партнерів Visa: monobank, Укрпошта, Checkbox та Shop-Express;
  • призовий фонд 5,2 млн гривень: 40 учасниць отримають по 100 000 гривень, три проєкти додатково залучать по 400 000 гривень на реалізацію своїх бізнес-ідей.

 

Дедлайн подання заявки — 28 квітня 2024 року.

 

Тривалість програми — з квітня до вересня 2024 року.

 

Реєструйтеся та дізнавайтеся умови участі за посиланням — https://www.vidvazhna.com.ua/

 

Новий сезон візійного жіночого акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація» впроваджує мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту й за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID UCBI: Зміцнення громадської довіри в Україні і глобальної ініціативи She’s Next Empowered by Visa.

Версія для друку