Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко: Міжнародна науково-практична конференція “Глобалізаційні виклики: урядування майбутнього”

24 Квітня 2024 • 14:38

Кіл-сть переглядів: 123

Сьогодні, 24 квітня, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко долучився у режимі онлайн до роботи щорічної Міжнародної науково-практичної конференції “Глобалізаційні виклики: урядування майбутнього”, яка відбулася на базі навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

 

Вітаючи учасників Віталій Бунечко підкреслив, що для майбутніх керівників, державних службовців та урядовців дуже важливо мати навички аналізу глобальних процесів та розуміти, як вони впливатимуть на життя нашої країни. Адже ми живемо у часи подій, які здатні змінити світ, що існує.

 

Начальник Житомирської ОВА також зауважив, що повномасштабна війна на Європейському континенті, яку розв’язала росія проти України, збройний конфлікт на Близькому Сході, напружена ситуація між Китаєм та США щодо тайванського питання, а ще глобалізація, технологічний розвиток, кліматичні зміни, економічна нестабільність  — це лише деякі з факторів, які необхідно враховувати розробляючи модель успішної української Держави.

 

Також потрібно вже зараз працювати над створенням нової генерації державних службовців, ефективних менеджерів, які здатні втілювати в життя найважливіші реформи та адекватно оцінювати глобальні виклики.

 

“Бажаю всім плідної роботи, конструктивної дискусії та нових відкриттів на шляху до майбутнього, яке буде більш стійким, справедливим і процвітаючим для кожного в вільній та Незалежній Україні”, — підсумував Віталій Бунечко.

 

Версія для друку